Weboldalunk sütiket használ. Ha ezen az oldalon jársz, az azt jelenti, hogy fogadod a sütiket és az élmény részesévé kívánsz válni. Reméljük, nincs ellenvetésed!
További információ
Rendben
Termékek Menü

Add meg, milyen izzót keresel:

fejelés

Tekintsd meg a PHILIPS Hue katalógusát, hogy egyszerűbben ki tudd választani a megfelelő terméket.

 

Vigyél új színt az életedbe a
Hue-val

Az otthon fényforrásai nem csupán a megvilágításról szólnak. Ismerd meg a Philips Hue-t, a személyre szabható világítási rendszert.

 

A Philips Hue egyszerűen telepíthető és vezérelhető. Mindössze egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szükséged, illetve telepítened kell a Philips Hue alkalmazást az okoseszközödre. Ha ez megvan, minden készen áll. Kezdjünk hát hozzá!

 

A rendszer központja, a Bridge, szó szerint egy híd az okoseszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathatsz. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszered a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheted eszközeidet, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethetsz. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszeredbe.

 

Ismerd meg a Philips Hue alkalmazást. Tervezésekor a Te kényelmed, az otthonod és mindennapi feladataid lebegtek szemeink előtt. Görgess lentebb, és ismerd meg néhányat a legjelentősebb változtatások közül. Kezdj hozzá! Indítsd el a letöltést. Próbáld ki. Fedezd fel. Élvezd a kezelhetőséget és próbálj ki minden lehetőséget.

Kövesd az alábbi 4 egyszerű lépést:

 
 

1. Áramellátás

Ha van Starter Kit indulókészleted, csavard be az izzókat a meglévő foglalatokba, és kapcsold fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztasd az áramforráshoz és kapcsold be azokat. Ennyi az egész.

2. A Bridge

Csatlakoztasd a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztasd a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

3. Az alkalmazás

Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódj a Bridge-hez. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtaláltad, a Philips Hue máris készen áll.

4. Fedezd fel!

Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerd a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltsd le más gyártók alkalmazásait, és ismerd meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.

Az otthon fényforrásai nem csupán a megvilágításról szólnak. Ezért megalkottuk a Philips Hue-t, a Te személyre szabható világítási rendszered. Ezt az egyszerű eszközt a Te igényeid és a mindennapok követelményeid szerint terveztük. Az élet annyi, amennyit ki tudsz hozni belőle. Kezdj hozzá! Próbáld ki. Fedezd fel. Élvezd a kezelhetőséget és próbálj ki minden lehetőséget. Vigyél fényt az életébe.

 

Philips Hue indulókészlet

A Starter Kit indulókészlet a Bridge-en kívül kettő vagy három fényforrást is tartalmaz, típustól függően. iOS vagy Android rendszerű mobilkészülékéhez letöltheted a megfelelő alkalmazást. Ha ezek rendelkezésre állnak, máris készen állsz arra, hogy felfedezd a Philips Hue színes világát!

 

A Hue csapata

Mi, itt a LEDLEET-nél biztosak vagyunk abban, hogy a rendszerbe kapcsolt otthon fényei sokkal élvezetesebbek. Szeretnénk betölteni az otthonod néhány gyakorlati, személyes és meglepő világítási ötlet fényével. Ragaszkodunk a nagyszerű dolgokhoz, így ideje, hogy új barátságokat kössünk. Olyan márkákkal működünk együtt, melyek hozzánk hasonlóan egyediek és innovatívak.

Apple Homekit kompatibilitás

Használj Siri hangvezérlést vagy kapcsolódj a Philips Hue rendszerrel más HomeKit-kompatibilis eszközökhöz és tedd teljessé otthonod irányítását.

 

Logitech Harmony kompatibilitás

A Logitech Harmony távvezérlőeszközök és a Philips Hue rendszer együtt olyasmire képesek, amit még a legnagyobb házimozi-rajongók is elismeréssel fogadnak.

 

Nest kompatibilitás

Kapcsold össze Philips Hue rendszered a Nest Cam, Nest Learning Thermostat és Nest Protect eszközökkel. Amikor a Nest azt érzékeli, hogy Te elész otthonról, a Philips Hue lámpák önműködően, finoman lekapcsolnak.