Weboldalunk sütiket használ. Ha ezen az oldalon jársz, az azt jelenti, hogy fogadod a sütiket és az élmény részesévé kívánsz válni. Reméljük, nincs ellenvetésed!
További információ
Rendben
Termékek Menü

Add meg, milyen izzót keresel:

fejelés

PHILIPS Hue – Vedd kezedbe a világítást!

Végre van egy megoldás, amivel a kényelem érzése tovább fokozódhat, hiszen a PHILIPS Hue termékcsalád a hangulatodnak megfelelő világítást biztosítja az okoskörtékkel. A Hue termékek sokkal többet adnak egy átlagos izzónál, hiszen a mindennapokban is használatos funkciókat láthatsz el vele, személyre szabott módon. 

A Hue okoskörtéi a fehér árnyalati mellett 16 millió színben is pompázhatnak, mindössze a Hue alkalmazásra van szükség ahhoz, hogy okostelefonról egyszerűen és bármikor szabályozni lehessen az otthoni fényt. A körték a hagyományos, E27-es foglalatba becsavarhatók, ezáltal nincs szükség bonyolult szerelésre, könnyen cserélhetők. 

Telefonról, egyszerűen

A fényforrások közti kommunikációhoz szükség van arra, hogy az otthoni hálózathoz legyenek csatlakoztatva a világítótestek. A rendszert a csomagban található átjáró biztosítja a telefon és a fényforrások között. Az okostelefonra a termékcsaládhoz készített alkalmazást szükséges letölteni ahhoz, hogy akár egyszerre 50 darab Hue kompatibilis eszköz is vezérelhető legyen. 

Az izzók külön-külön vagy egyszerre is szabályozhatók, annak megfelelően, hogy éppen milyen funkciót töltenek be. Jelezheti akár a kedvenc sorozatod kezdetét, a sütési idő végét, és például kéken azt is, ha fontos e-mail vársz.

Biztonságot is nyújthatnak a termékek otthonodban akkor is, ha éppen hosszú utazás miatt üresen áll. Bárhonnan vezérelheted a világítást internetkapcsolaton keresztül, bármely időpontban, mivel minden szobában, és helységben fel-vagy lekapcsolható a világítás.

 

Kapcsold be a képzeleted

A PHILIPS termékeivel akár minden nap kelhetsz együtt a nappal, vagy megélheted otthonodban a naplemente meleg színvilágát. Munkából hazaérve kellemes relaxációval töltheted az időt, miközben nyugodt, tengerparti színben pompázik a lakás. De a baráti összejöveteleket is bármikor feldobhatod partivilágítással, és akár pillanatok alatt klubhelységgé alakíthatod át a nappalit a fények optimális használatával. A PHILIPS Hue Bloom-mal még nagyobb élményt varázsolhatsz, hiszen a megfelelő alkalmazással az okos lámpa követi a zene ritmusát, így a lassú zenéhez, vagy pörgős bulihoz is kitűnő hatást biztosít!

A természetes fény kifejezetten fontos a hétköznapokban, segít a megfelelő koncentrálásban, és abban is, hogy kialakuljon a jó közérzet. Ezen kívül az optimális környezetet kialakíthatja az olvasáshoz, tanuláshoz, vagy éppen a relaxációhoz. A Hue termékcsaláddal a lehetőségek szinte korlátlanok, csak a képzeletet szabhat határt annak, hogyan használod az okos világítást.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír hue okosvilágítás