Weboldalunk sütiket használ. Ha ezen az oldalon jársz, az azt jelenti, hogy fogadod a sütiket és az élmény részesévé kívánsz válni. Reméljük, nincs ellenvetésed!
További információ
Rendben
Termékek Menü

Add meg, milyen izzót keresel:

fejelés

PHILIPS CoreLine - Világítsd be a teret!

Már azáltal, hogy egy új vagy meglévő tér világítását LED-del látják el, vagy arra cserélik, jelentős lépést tesznek a fenntarthatóság felé a vásárlók. A CoreLine LED-es megoldások a hagyományos fényforrásoknál akár 75%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, amivel nem csak a villanyszámla, hanem a szén-dioxid kibocsátás is nagymértékben csökken. 

A LED-es technológiának köszönhetően jellegzetesen erős a CoreLine lámpatestek fénykibocsátása, az 50 ezer órás életciklusa révén pedig jóval kevesebbet kell a karbantartásra fordítani. A termékcsalád világításszabályozással ellátott darabjaival akár további, 70%-os energiaköltség-megtakarítás érhető el. Az érzékelőknek köszönhetően a lámpatestek a jelenlét és a természetes fény alapján állítják be a megfelelő fényerősséget, ezáltal csak akkor vannak használatban, amikor valóban szükséges, így ezzel az okos megoldással még több energia takarítható meg.

A már meglévő épületekben is egyszerűen lehet váltani a lámpatesteket. A szerelvények felhasználóbarát kialakításának köszönhetően gyorsan és problémamentesen szerelhetők be a CoreLine termékek a mennyezet átalakítása vagy újrahuzalozás nélkül. 

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni a LED-es megoldásokból, a PHILIPS új virtuális alkalmazáscsomagokat tervezett, aminek köszönhetőn maximalizálhatók az alkalmazási területek, és a csomag kihasználhatósága. A csomagok között megtalálható az irodai-, folyosói-, ipari-, raktározási-, valamint a parkolói világítások is.

Amellett, hogy a CoreLine LED lámpatesteivel felszerelt helységek az ideális fénnyel látják el a teret, fontos kiemelni, hogy a munkakörnyezetet is optimalizálja. A megfelelő világítás ugyanis segítheti az összpontosítást, ezáltal a kommunikációt és az együttműködést is, miközben egészséges, inspiráló környezetet teremt.

Legyen szó akár kis- és középvállalkozásról, nagyvállalatról, a CoreLine termékek minden esetben tudnak megfelelő megoldást ajánlani az ideális világítás elérése érdekében. A termékek széles spektrumának köszönhetően elegáns és exkluzív fényélményt biztosíthat úgy, hogy mindeközben óvja a környezetet, csökkenti kiadásait, valamint javít vállalkozása munkakörnyezetén.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Coreline iroda ipari