Weboldalunk sütiket használ. Ha ezen az oldalon jársz, az azt jelenti, hogy fogadod a sütiket és az élmény részesévé kívánsz válni. Reméljük, nincs ellenvetésed!
További információ
Rendben
Termékek Menü

Add meg, milyen izzót keresel:

fejelés

Díjnyertes dizájn lámpák a Feilo Sylvaniától

2016. április 20., Budapest - A németországi Essenben idén is kiosztották a világ leginnovatívabb formatervezői munkáit díjazó Red Dot Award-ot. Ezúttal a kiemelkedő minőségű energiatakarékos fényforrásokat és lámpatesteket gyártó Feilo Sylvania SYLCONE RETRO termékcsaládja is elnyerte a legjobb termékeknek járó „Product Design 2016” elismerést.

A SYLCONE RETRO lámpák egyedülállóan ötvözik a kortárs stílusirányzatok letisztult formavilágát a legújabb LED-szálas technológia előnyeivel. Egyedi formaviláguknak köszönhetően már kikapcsolt állapotban is különleges esztétikai élményt nyújtanak tulajdonosuknak, de igazi értékük bekapcsoláskor mutatkozik meg. A különleges formájú fényforrások 2,000K-s színhőmérséklete alkalmas rá, hogy megteremtse a hagyományos izzószálas fényforrások meleg atmoszféráját, sőt a beépített szabályozó segítségével a kívánt hangulatnak megfelelően finomhangolható a fényerő. 

Az SYLCONE RETRO lámpák azonban nem csak külsőségekben, hanem a 15,000 óra élettartammal, 104 lm/w hatékonysággal, és az A++ energiaosztályos besorolással a műszaki jellemzők tekintetében is kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak. 

A függesztékek közül a környezetnek megfelelően válaszható réz, fekete, nikkel, vagy sárgaréz szín, továbbá a falra szerelhető és asztali változatban is kaphatók. 

A SylCone Retro lámpák Bluetooth vezeték nélküli protokollon keresztül a gyártó által támogatott okos eszközökkel is szabályozhatók.*

„A Red Dot díj a világ legjobb formatervezőinek elismerése és igazolja, hogy a SYLCONE RETROVAL valóban sikerült referencia értékű terméket alkotni. Ugyanakkor tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet a jövő technológiáját ötvözni a múlt formavilágát idéző esztétikummal” – mondta el Tóth Balázs, a Feilo Sylvania régióért felelős vezetője.

A SYLCONE RETRO lámpák három típusa elérhető: SYLCONE PENDANT BLACK RETRO GA200, SYLCONE PENDANT BLACK RETRO DC200, SYLCONE PENDANT BLACK RETRO GX200 

 

* A támogatott eszközökkel kapcsolatos további információ: info.hu@feilosylvania.com