Weboldalunk sütiket használ. Ha ezen az oldalon jársz, az azt jelenti, hogy fogadod a sütiket és az élmény részesévé kívánsz válni. Reméljük, nincs ellenvetésed!
További információ
Rendben
Termékek Menü

Add meg, milyen izzót keresel:

fejelés

A LIFX szakmai szemmel nézve

Használd ki a LIFX LED intelligens fényforrás nyújtotta széleskörű lehetőségeket, vezéreld Wifi-n keresztül okostelefonodról a világításodat!

A terméket a LIFX Labs nevű amerikai cég gyártja, amely 2012-től dolgozott a vezeték nélküli világítási megoldás kifejlesztésén. A LIFX LED fényforrások a LED-technológiának köszönhetően mindössze 17W fogyasztással bírnak maximális fényerősség esetén. Fényáramuk pedig 1000 lumen, amely egy 75W-os hagyományos izzó fényerősségével egyezik meg.

40 000 órás élettartam

A LED fényforrások IP20-as védelemmel rendelkeznek, ebből kifolyólag csak beltéri használatra célszerű alkalmazni őket. Kiemelkedően magas, 40000 órás élettartamuk van, ami napi 4 óra átlagos használat mellett több mint 27 évet jelent, tehát a LIFX hosszú távú megoldást nyújt számodra.

A LIFX LED körték Wifi protokollt használnak a kommunikációhoz, működésükhöz nincs szükség bridge-re. A LIFX LED körték kétféle fejeléssel kaphatóak (E27, B22), így egyszerű cserét tesznek lehetővé. Csak csavard ki a régi, hagyományos izzót, és rakd be helyette a LIFX LED fényforrást!

Egy hálózatra maximum 100 LIFX LED fényforrás csatlakoztatható. Természetesen ez a szám függ a Wifi jel erősségétől és az interferencia nagyságától, ezért lehetőleg célszerű a fényforrásokat akadályoktól, illetve fémes felületektől távol elhelyezni. A LIFX alkalmazás az App Store és a Google Play áruházból ingyenesen letölthető. A LIFX LED körték Android 4+, illetve iOS 6+ operációs rendszerű okostelefonokról vezérelhetőek. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy összes fényforrást egyszerre, egyesével vagy csoportosan vezéreld. Lehetőség van arra, hogy a család minden tagja a saját okostelefonjáról vezérelje a világítást.

Állítsd be a fényforrások színét 16 millió szín közül választva!

A fényerő szabályozására és a fehér fény színhőmérsékletének (2700K-8000K) beállítására is lehetőséged van. Szeretnéd távolról vezérelni a LED fényforrásokat? A LIFX cloud lehetővé teszi a fényforrások távoli vezérlését, jelenleg ez csak a legújabb iPhone LIFX alkalmazásban található meg, de hamarosan Android-ról is elérhető lesz ez a funkció. Beállításaidat jelenetként elmentheted (scenes), és a későbbiekben bármikor újra felhasználhatod. Az alkalmazás előre beállított jeleneteket is tartalmaz. Szeretnél a LIFX fényére ébredni?

Az alkalmazás rendelkezik ébresztési funkcióval, amellyel a napfelkelte hatását kelti a fényerősség automatikus erősödésével. Az alkalmazás képes a Music Visualizer effektus beállításával zenéhez fényeffektusokat társítani. Hallgass zenét az okostelefonodon, a LIFX szolgáltatja a fényeket hozzá! A Candle Flicker effekt segítéségével a gyertya lángjának remegő hatását lehet kelteni. A LIFX biztonságát a Wifi hálózatod védettsége határozza meg, hiszen a hálózat jelszava nélkül a LED körtét sem lehet vezérelni.

Szívesen fejlesztenél saját alkalmazást az izzóhoz?

Mivel a fejlesztők készítettek hozzá SDK-t (Software Developement Kit=szoftverfejlesztő készlet), így lehetőséged van alkalmazásokat fejleszteni hozzá, de az interneten számos alkalmazás található hozzá Androidra illetve iOS-re.

Tovább a LIFX okos körtéhez!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír LIFX Sylvania